Xampugol a Llambilles

S’acosta un nou any de Festa Major de Llambilles i com sempre portem novetats per a tothom. Comenceu a reservar-vos la tarda del 8 de juliol perquè t’espera el Xampugol inflable de Llambilles. Una nova manera de refrescar-se i divertir-se amb els teus amics!

Inscriu el teu equip a joll.llambilles@gmail.com abans del 7 de juliol. 

Per només 5 € per persona, podràs gaudir del torneig i també d’una bona botifarra acompanyada d’una llesca de pa amb tomàquet! A més a més, disposarem d’un barril de cervesa que no pot parar de rajar, ja que els gots de cervesa es vendran per tan sols 1 €.

Recordem que el Xampugol es jugarà darrere el Pavelló de Llambilles i començarà a les 18.00h, així doncs cal ser-hi 30 minuts abans. 

Els partits són de 5 vs. 5 amb un temps de 6 minuts per partit. El màxim de participants per equip són 7 persones. Com bé sabeu el més apropiat per jugar és dur roba còmode i anar descalços.

L’edat mínima per jugar són 14 anys i els menors d’edat hauran de portar una autorització firmada pels pares o tutors que facilitarem pel correu electrònic anterior quan us inscriviu.

La música i la gresca ens acompanyarà en tot moment.

No cal dir que porteu roba de recanvi perquè el show no s’acaba aquí. Després d’una bona dutxa al pavelló i la vostra llesca de pa amb tomàquet i la botifarra, la Festa Major de Llambilles continua amb Bambú Versions Band, Somboits i DJ Yurik (Passarel·la Resident DJ).

Xampugol Llambilles