Termini obert per la subvenció de cures per gent gran

S’inicia el termini de la convocatòria de subvencions per al foment i la creació de nova ocupació en l’àmbit del treball domiciliari de cures de persones grans i dependents.

La subvenció consisteix en un pagament únic a les persones que ofereixin un contracte laboral per un mínim de 12 mesos a persones que no hagin estat donades d’alta a la Seguretat Social en els darrers 2 anys. Poden ser beneficiàries d’aquest ajut les persones que oferiran un contracte perquè necessiten rebre atenció i cures a domicili o una altra persona de la mateixa unitat de convivència.

Hem habilitat un web específic on hi trobareu tota la informació necessària sobre els requisits per optar a una subvenció, com sol.licitar-la i quines organitzacions del territori actuaran com a punt de suport i acompanyament per la tramitació. Així mateix, hem dissenyat uns materials de difusió perquè puguin ser impresos i circulin amb facilitat i així assegurar-nos que l’ajut arriba a molta gent.

També us annexem els materials següents:

Enllaç amb el tràmit:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-a-la-creacio-de-nova-ocupacio-en-lambit-del-treball-domiciliari-de-cures?category=

Us demanem la màxima col·laboració en la difusió d’aquesta convocatòria, estem convençuts que suposarà un pas important per moltes persones però la gestió serà tot un repte, també pel fet que com que és una convocatòria de concurrència no competitiva, les sol·licituds s’atendran estrictament segons l’ordre cronològic de presentació un cop s’obri el període de recepció.

Gràcies per endavant i salutacions cordials

https://treball.gencat.cat/ca/ambits/ocupacio/curallar/ajutcontractaciocuradelallar/