Petició dels alcaldes de Llambilles, Quart, Cassà de la Selva, Llagostera i Sta. Cristina d’Aro per un servei de bus directe a l’Hospital de Sta. Caterina

Aquest dilluns 4 de novembre, els alcaldes de Llambilles, Quart, Cassà de la Selva, Llagostera i Sta. Cristina d’Aro s’han reunit per formular una petició formal al Consorci de Transport Públic de l’àrea de Girona, Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM), per una modificació al recorregut de l’actual línia de transport regular, intentant així que el bus faci parada a l’Hospital Santa Caterina, ubicat al Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, i no haver de fer així transbord a la Plaça Marquès de Camps de Girona, amb la molèstia i pèrdua de temps que això ocasiona.

Josep M.ª Vidal, alcalde de Llambilles ha explicat “És molt important crear aquestes noves rutes donat que l’Hospital Santa Caterina és el nostre hospital de referència i això seria un pas important per facilitar els desplaçaments dels nostres veïns i per potenciar l’ús del transport públic, així com contribuir a reduir la petjada de CO₂”.

Els cinc alcaldes han acordat fer arribar pròximament aquesta petició als responsables de l’Autoritat Territorial de Mobilitat.

2019_11 reunió alcaldes Bus a Sta. Caterina 5