Noves Mesures per evitar contagis

Les mesures següents estan en vigor fins al 21 de febrer.

  • A partir del 8 de febrer el confinament serà comarcal. Es tracta d’una relaxació després d’un mes -des del 7 de gener i fins al 7 de febrer- amb el confinament municipal durant els set dies de la setmana.
  • Bars i restaurants mantindran les dues franges horàries d’obertura, però s’ampliaran una hora més. En concret, podran obrir entre les 7.30 i les 10.30 h i entre les 13 i les 16.30 h. De moment, fins al 7 de febrer, les dues franges en què la restauració pot obrir són entre les 7.30 i les 9.30 h i entre les 13 i les 15.30 h.

Per als sopars, només es pot oferir servei de recollida al local, entre les 19 i les 22 h, i a domicili, fins a les 23 h

 

  • Els gimnasos podran tornar a l’activitat amb un aforament limitat al 30 % a l’interior. Les activitats de grup estaran limitades a sis persones.
  • Pel que fa al nombre de persones permès a les reunions, es manté. Són sis persones amb un límit de dues bombolles de convivència.
  • Les activitats extraescolars es mantenen suspeses, però s’hi inclou una altra excepció. Després de la tornada a l’escola, l’11 de gener, només es permetien les organitzades amb el mateix grup de convivència de l’escola. Ara s’hi sumen les escoles de música i de dansa reglades, en què es permetrà l’activitat sempresencial.

Entre les mesures que es mantenen invariables destaca el toc de queda o confinament nocturn, que es manté entre les 22 i les 6 h i es preveu que segueixi vigent fins a la darrera fase de la desescalada, ara en suspens.

Recorda que per sortir-ne necessites el certificat autoresponsable de desplaçament i alguna documentació que n’acrediti el motiu.

Si fas servir el certificat cada dia, descarrega’t l’app Confinapp:

– Per a Android 
– Per a iOS 

Si, en canvi, només el necessites puntualment, genera’l a certificatdes.confinapp.cat

Pots consultar quins són els límits de la teva comarca en aquest mapa de l’Institut Cartogràfic gen.cat/comarquesICGC