Mesures per a la contenció de la COVID-19

Mesures per a la contenció de la COVID-19
Les restriccions a Catalunya per a la Setmana Santa 2021 no desapareixeran i aquests dies festius tornaran a estar marcats per la limitació de la mobilitat amb el confinament perimetral i les mesures per la covid.
Un petit resum:
🔸Mobilitat:
Restringida l’entrada i sortida de Catalunya sense motiu justificat. La mobilitat entre comarques es permet sempre que sigui amb la bombolla de convivència.
🔸Confinament Nocturn:
Es manté el confinament nocturn de les 22:00 h a les 06:00 h.
🔸Hostaleria:
4 comensals per taula, excepte que es tracti de grups bombolla. De 07:30 h a 17:00 h. Resta d’horari per a recollida en establiment o lliurament a domicili.
🔸Activitats culturals:
Cinemes, teatres, circs, auditoris, sales de concerts, museus, biblioteques i sales d’exposició amb un 50% de l’aforament.
🔸Comerç i centres comercials:
30% de l’aforament en petit comerç, establiments i centres comercials i mercats no sedentaris que també podran obrir els caps de setmana.
🔸Esports:
Instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure i piscines oberts amb un aforament màxim del 50%. Instal·lacions i equipaments d’interior: aforament del 30%.
🔸Activitats recreatives:
Parcs infantils fins a les 20 h, amb un aforament del 50%.

Mobilitat per Setmana Santa: es podrà viatjar a una altra comunitat autònoma?

La mobilitat per Setmana Santa es limita a les comunitats autònomes. No es podrà viatjar a una altra comunitat entre el 26 de març i el 9 d’abril, ja que es manté el tancament perimetral de Catalunya. El Ministeri de Sanitat i les comunitats han acordat no permetre la mobilitat entre comunitats autònomes.

Horari de restaurants i bars

Els bars i restaurants poden obrir ininterrompudament fins a les 17 h. La Generalitat ha eliminat les franges horàries, però no permet l’obertura dels establiments fins al toc de queda.

Quantes persones poden reunir-se per Setmana Santa?

S’han limitat les trobades socials: quatre persones com a màxim en espais públics tancats i sis en espais públics oberts. Tot plegat estarà en vigor entre el 26 de març i el 9 d’abril.