Marxa nòrdica solidària

Des del Consell Esportiu del Gironès ens fan arribar aquesta informació que de ben segur pot ser el vostre interés, sobretot pels amants de les caminades i marxes:

Per 6è any consecutiu, Girona organitzarà un cap de setmana de marxa nòrdica solidària en benefici a la Fundació Oncolliga de Girona, a més d’acollir la primera prova de la Copa del Món de Marxa Nòrdica del 2019 (no oficial), organitzada per diferents Clubs Internacionals amb ganes de que walkers de diferents països es puguin trobar, caminar, fer salut, competir i compartir allò que ens uneix, la marxa nòrdica.

L’objectiu és que sigui un cap de setmana de marxa nòrdica, on tothom hi pugui trobar el seu espai (competidors i no competidors). Per aquest motiu s’han dissenyat diferents recorreguts podent gaudir d’una vessant més lúdica i d’una altra competitiva. 

En relació a la vessant competitiva, dir que no cal estar federat. És una prova oberta a tothom amb tres distàncies a escollir (5,25km – 10,5km – 21km) i que estarà supervisada per diferents àrbitres al llarg de tot el recorregut. 

I en la vessant popular, dissabte hi ha dos recorreguts d’11 i 13km (des de Fontajau cap a la Vall de Sant Daniel) i pel diumenge, tres distàncies: 5, 11 i 17km (des de Fontajau direcció les Hortes de Salt i Santa Eugència i Sant Gregori).

En cas de no poder venir però voler sumar-vos a l’esdeveniment, teniu l’opció s’inscriure’us en el dorsal 0.

A més, volem aprofitar també l’esdeveniment per fer un petit homenatge a l’Eva Günthor, gran professional i apassionada de la marxa nòrdica, que ens va deixar el passat 2018 per un càncer de pulmó. Tots els seus bastons es posaran a la venta de forma simbòlica i els diners recollits aniran destinats a la investigació pel càncer. 

En els següents links hi trobareu el programa d’activitats, així com el reglament de la competició i el link de les inscripcions.

Programa d’activitats i informació útil: 
https://drive.google.com/file/d/1jYt5KBbRcFlKC_SJoYxRSoHozVNmHXdF/view?usp=sharing

Reglament de la cursa:
https://drive.google.com/file/d/16TX9qYjExBAqoOnsoITI10N-oTd2MAfn/view?usp=sharing

Inscripcions (fins el 28 de març):
http://marxanordica.tempsxcurses.com/

Tota la informació també està penjada al nostre web: www.nordicwalking-girona.com

I si us ve de gust col·laborar i fer de voluntaris, ens podeu escriure o bé omplir el següent formulari. 

http://www.nordicwalking-girona.com/p/vols-ser-voluntari.html

Marxa Nòrdica Gironès