L’Ajuntament informa de les mesures de prevenció de la propagació del coronavirus acordades pel gabinet de crisis a 12 de Març de 2020.

L’Ajuntament de Llambilles informa que el Gabinet de Crisi constituït en motiu de la propagació del coronavirus i d’acord amb les recomanacions adoptades pel Govern de la  Generalitat de Catalunya ha pres els acords següents com a mesura de prevenció de la propagació del coronavirus SARS-CoV-2.

  1. Suspendre totes les activitats esportives que es porten a terme al Pavelló de Llambilles a partir de dijous dia 12 de març de 2020 i durant un període de quinze dies .
  2. Suspendre totes les autoritzacions d’activitats públiques a Llambilles a partir de dijous dia 12 de març de 2020 i durant un període de quinze dies .
  3. Recordar-vos la importància que tothom apliqui les mesures higièniques i preventives que aconsellen els organismes oficials ja que és la millor manera de prevenir la propagació de la malaltia tenint una bona higiene de mans i seguir les mesures que recomana el Departament de Salut. Podeu trobar diferent infografia http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ 
  4. Informar a la població que l’Ajuntament de Llambilles romandrà obert en el seu horari habitual d’atenció al públic per atendre qualsevol dubte o incidència relacionada amb l’emergència Coronavirus.  Es recomana la utilització de tràmits en format telemàtic i el contacte telefònic. Fora de l’horari habitual d’atenció, i per a qualsevol urgència, us podeu adreçar a aquest mòbil (659 21 48 96).
  5. Crear una borsa de col·laboradors d’estudiants de secundària i universitaris  per a la realització de serveis de cangur al municipi. L’Ajuntament posarà en contacte els col·laboradors amb les famílies interessades. Tots els que vulguin participar-hi han d’adreçar-se a l’Ajuntament enviant un correu electrònic a dolors@llambilles.cat
  6. L’Ajuntament es posarà en contacte, diàriament, amb les persones d’alt risc de contagi, fent servir els llistats elaborats pels serveis socials del municipi, demanant-los si necessiten ajuda per a alguna necessitat mentre duri l’emergència sanitària.  La Generalitat recomana que aquestes persones es quedin a casa mentre duri aquesta emergència.
  7. Informar a la població que el servei de Mossos d’Esquadra ha detectat un grup de persones que es fa passar per falsos metges i es presenten als domicilis demanant entrar per fer-los una visita mèdica. Aquests tipus d’actuacions són un engany. No obriu a ningú si no es tracta de cap persona coneguda.
  8. Recomanar que es mantingui l’alerta d’informació, consultant les publicacions municipals i les de la Generalitat.
  9. Totes aquestes indicacions afecten als propers 15 dies, a l’espera de noves indicacions passats aquests dies. Aquestes, poden ser modificades en funció de les mesures que decideixi aplicar el Govern de la Generalitat de Catalunya. Recordeu que ens trobem en un situació excepcional en la qual cal seguir les indicacions de les autoritats competents.

IMG-20200312-WA0009

Premeu en aquest enllaç per descarregar-vos la nota informativa de l’Ajuntament de Llambilles Comunicat Ajuntament Llambilles Coronavirus 12 Març

Premeu en aquest enllaç per descarregar-vos el document de Mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2 coronavirus-ciutadania-mesures-prevencio-propagacio