Davant la violència masclista: REBOBINA

Avui 25 de novembre commemoremt el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que aquest any porta el títol Rebobina. Canviem el fil de la història.

L’acció de rebobinar està lligada a la voluntat de tornar a escoltar o de tornar a mirar. El fet de rebobinar ens permet tornar a fixar l’atenció en allò que volem comprendre i ens dóna la possibilitat de trobar els elements que ens permetin comprendre i interpretar el com i el perquè és imprescindible si com a societat volem eradicar la violència masclista.

Amb aquesta campanya es demana a totes les instàncies polítiques el reconeixement a la tasca feta pel moviment de dones, així com el compromís envers la ciutadania i envers els professionals i les professionals de tots el àmbits, perquè quan rebobinem tinguem sempre al nostre abast les eines i els recursos necessaris per poder afrontar la violència masclista i canviar el fil de la història.

Podeu trobar més informació sobre la campanya i els materials editats a l’enllaç següent del nostre web: http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/dia_internacional_contra_violencia_masclista/rebobina/

25N_CARTELL-contra la violencia masclista