Concert i sopar popular de la festa major de Llambilles 2020

 

Llistat d’activitats de la Festa Major de Llambilles 2020

 

11 de Juliol

 

 • Lloc: Esplanada del Pavelló de Llambilles

   

 • 19:00 Parlaments de l’Alcalde Josep M. Vidal i Regidora Dolors Lloveras

   

 • 19:15 Concerts a càrrec de Músics i Cantants de Llambilles.

  – Condueix l’acte la Sandra Florença.
  – Gemma Esteve i Pau Quintana
  – Laura Encesa i Fonsu
  – Anna Pèrez i Xicu Rovira a la guitarra
  – Josep Massegur i Alèxia Noguer al piano

   

 • 21:15 Sopar popular

  – Restaurant l’Escon (entrants)
  – Ries Gallegues (segon)
  – BdPas (pa i postres)

  Menú d’adults 15€: Gominola de vermut, crema de poma al curri, mousse de foie i bacallà amb samfaina, pa, postres, aigua, vi o refresc, i cava.
  Menú d’infants 7€: macarrons, pa, postres, aigua o refresc.

  Venda de tiquets a l’Ajuntament de Llambilles fins el dia 8 de juliol a les 14:00h.
  Es prepararan les taules per grups de convivència habituals.

 • 23:00 Cantem i ballem amb en Fonsu i la Laura Encesa de Llambilles.

 • 00:30 Remember amb el DJ Frank JETTA

Seguidament teniu unes paraules de l’Alcalde Josep M. Vidal i Vidal

Benvolgudes i benvolguts,

L’arribada de l’estiu esdevé, per als llambillencs i per a les llambillenques, un senyal tradicional de l’arribada de la nostra Festa Major. Enguany, no obstant, ens trobem davant un any excepcional. La presència de la Covid-19 ha marcat i seguirà marcant les nostres vides i farà,sense cap mena de dubte, que aquest 2020 sigui recordat com l’any en què ens hem enfrontat,segurament, al repte més important de la nostra història recent. Des d’aquestes ratlles vull, en primer lloc, tenir un record sentit per a aquelles persones que ens han deixat, fent arribar tot el meu suporti escalf als seus familiars.

Seguidament, vull fer palès tot el meu suport a les persones i famílies que han patit la malaltia,amb la situació de forçat aïllament i posteriorment totes les possibles seqüeles que comporta. Però també,finalment, vull agrair al conjunt de veïns i veïnes de Llambilles el seu comportament exemplar. La vostra comprensió davant les inevitables mesures de confinament a les que hem hagut de fer front i, especialment,la vostra solidaritat, que ha mobilitzat tantes persones que de manera voluntària han col•laborat amb el poble – ja sigui fent mascaretes, amb acompanyament a la gent gran i amb multitud de petis gestos constants i desinteressats- emporta a expressar públicament EL MÉS PROFUND AGRAÏMENT A TOTES I A TOTS.

Desde l’Ajuntament hem redoblat els esforços per fer front a aquest repte sanitari, econòmic i social i hem implementat tot un seguit de mesures i accions que aquí no anomenarem i que ja són segurament prou conegudes per tots vosaltres. Una de les accions ha consistit en repensar com es podia dur a terme la Festa Major,perquè la situació actual no permet fer-la tal i com la coneixem dels darrers anys, amb actes com els Llambijocs, el Llambitast o l’Inèdit. De sempre m’heu sentit dir en quina mesura és important, al meu parer, “Fer Poble” i quant d’important és perfer-ho la nostra Festa Major. Enguany, perla situació creada, “Fer Poble” és doblement important i amb aquest objectiu s’han repensat els actes festius. Deixeu-me agrair a les associacions i voluntaris que treballen per la Festa el seu esforç i la seva disposició a l’hora de refer una programació que ja havien preparat des de temps enrere i que, amb molt poc temps, han hagut de reorganitzar en aquest nou format que aquí us presentem.

L’acte central de la Festa Major 2020 serà el SOPAR DE FESTA MAJOR, l’acte per excel•lència de retrobament amb la família, els amics i els veïns.Tradicionalment, a les cases catalanes sempre ho ha estat i enguany a Llambilles confio que aquest sopar de Festa Major ho sigui més que mai i que totes les llambillenques i els llambillencs ens retrobem al voltant de taula,compartint un bon àpat, amb totes les mesures sanitàries i d’higiene que el moment requereix. Serà un àpat preparat per professionals de la restauració de Llambilles i amenitzat per artistes Llambillencs. Us convido, doncs, a totes i a tots, a gaudir d’aquest sopar ben merescut, després d’aquests mesos de confinament. Personalment, em farà enguany una especial il•lusió poder compartir-lo amb tots vosaltres. Us hi esperem. Bona Festa i molt bon estiu!

Josep M. Vidal i Vidal Alcalde

 

Us deixem l’enllaç a la pàgina de la programació de la festa major 2020

FESTA MAJOR LLAMBILLES 2020