Casal d’Estiu 2017 de Llambilles

Llamb_Casal_Estiu_2017_cartell_vdefDel 26 de Juny al 28 de Juliol i del 31 d’Agost al 8 de Setembre de 2017 tindrà lloc el Casal d’Estiu al Pavelló de Llambilles organitzat per l’Ajuntament per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

A continuació us deixem publicada tota la informació del casal en els següents enllaços:

  • Full Informatiu del Casal d’Estiu 2017 de Llambilles prem aquí
  • Horaris, Quotes i Condicions del Casal d’Estiu 2017 prem aquí
  • Full de inscripció prem aquí

 

JULIOL 2017

El dilluns 26 de juny començarà el Casal d’estiu de Llambilles i finalitzarà el  28 de juliol. L’horari serà de 8:30 a 17 hores amb dinar inclòs per a qui ho necessiti i en diferents modalitats horàries.

Durant aquests dies intentarem endinsar-nos en un món fictici i convertir-nos en autèntics superherois i superheroïnes. Pretenem transmetre els valors característics d’aquests personatges (la justícia, la cooperació, el respecte i la valentia) i que els infants puguin divertir-se amb aquests personatges tan autèntics, especials i aventurers.

A més, farem sortides i excursions on ens divertirem tots plegats i gaudirem del joc a l’aire lliure!!!

Dilluns 10 de Juliol: Excursió a la Platja

Novetat: Una Festa Nocturna al Pavelló.

SETEMBRE 2017

El dilluns 28 d’agost començarà el segon període del Casal d’estiu de Llambilles i finalitzarà el  8 de setembre. L’horari serà de 8:30 a 17 hores amb dinar inclòs per a qui ho necessiti i en diferents modalitats horàries.

En commemoració del 125è aniversari del Carrilet, volem dedicar aquest casal a treballar la història d’aquest tren tan peculiar i mític. Per aquest motiu,  durant aquests dies  farem un viatge imaginari en tren per tots els continents del món. Passarem per Amèrica, Àfrica, Oceania, Àsia i tornarem cap a Europa. A través de diferents activitats i tallers coneixerem    diferents personatges, cultures, tradicions i moltes coses més!
També farem sortides i excursions, on ens divertirem tots plegats i gaudirem del joc a l’aire lliure!!!

HORARIS i QUOTES SETMANALS

horaris_quotes