Casal d’estiu per a joves i infants

 

ENLLAÇ FORMULARI PREINSCRIPCIÓ 

CASAL D’ESTIU INFANTS (DE 3 A 12 ANYS) AQUÍ

CASAL D’ESTIU JOVES (DE 12 A 15 ANYS) AQUÍ

PREUS I CONDICIONS AQUÍ pdf

PLA D’ACTUACIÓ DAVANT DE CAS SOSPITÓS AQUÍ

REUNIÓ DE PARES AQUÍ

PROTOCOL HIGIENITZACIÓ DEL CASAL AQUÍ

PROGRAMACIÓ MENSUAL DEL JULIOL  AQUÍ

LLISTAT DE COMPROVACIÓ DE SÍMPTOMES AQUÍ

 

Aquest estiu, tot i la pandèmia que estem vivint, ens agradaria realitzar el casal com cada any. Per tant, si l’evolució de la pandèmia ens ho permet i podem avançar a fase 3 iniciarem el CASAL D’ESTIU PER INFANTS I EL CASAL D’ESTIU PER JOVES.

En cas que el puguem realitzar, haurem de tenir en compte totes les mesures de prevenció, higiene i seguretat establertes per la Generalitat de Catalunya per aquest tipus d’activitats (mascaretes, distàncies de seguretat, desinfecció del local i material utilitzat, grups reduïts, etc.)

Aquest any començarem el casal el 22 de juny i finalitzarà el 10 de setembre. Dins d’aquest període, les setmanes ofertes dependran de la demanda que se’n faci a les preinscripcions.

L’horari serà de 8:30 a 17 hores, amb dinar inclòs per qui ho necessiti, i amb diferents modalitats horàries a contractar.

El casal d’estiu d’infants o la Llambiacadèmia és una gran acadèmia on podrem trobar tres escenaris ben diferenciats tant per la temàtica a realitzar com per l’edat dels participants.

Els espais seran:

  • FLASHDANCE: de 3 a 5 anys. un espai on els infants podran gaudir d’una pila d’activitats relacionades amb la música i el ball
  • TALENT-SCHOOL: de 6 a 8 anys. un espai on els nens i nenes podran desenvolupar les seves habilitats i els seus talents.
  • NON-STOP: de 9 a 11 anys. un espai on els nois i noies podran viure i gaudir de tot tipus d’aventures relacionades amb l’oci i l’esport.

 

I per altre banda tindrem el casal jove de 12 a 15 anys, que es caracteritza per ser molt participatiu on els monitors/es donen eines als i les joves per a prendre decisions, i espais per a fomentar l’autogestió. Les activitats proposades per l’organització del casal es complementaran amb activitats proposades pels participants, que decidiran mitjançant el treball en equip i a través dels petits grups.
Les activitats a l’aire lliure i la gran creativitat dels i les joves de ben segur que convertiran aquesta situació excepcional en un estiu fantàstic ple de projectes, d’activitats d’oci, de cultura d’esport, i tot allò que pugueu imaginar.

Pel que fa a les sortides i excursions ens haurem d’adaptar a les condicions de la pandèmia i farem aquelles que puguem realitzar en unes mesures òptimes de seguretat i higiene.

Les famílies interessades en apuntar el seu fill/a al casal hauran de fer les preinscripcions de manera telemàtica a través de la web de l’Ajuntament.