Casal d’estiu de Llambilles – Estiu 2019

Formularis de inscripció i enllaços a documents

 

CASAL i CASALET  (de 3 a 11 anys)

  • Formulari d’inscripcióAQUÍ
  • Full autorització: AQUÍ
  • Preus i condicions CASAL i CASALET: pdf
  • DÍptic informatiu: pdf
  • Informació estada casa colònies: pdf

 

CASAL i CASALET – Estiu 2019:

Enguany iniciem el CASAL D’ESTIU per nens de 3 a 11 anys el 25 de juny i finalitzarà el 2 d’agost, per tornar-nos a incorporar la setmana del 26 d’agost al 6 de setembre.

L’horari serà de 8:30 a 17 hores amb dinar inclòs per qui ho necessiti i diferents modalitats horàries.

Aquest any diferenciarem dos grups: el casalet de 3 a 6 anys i el casal de 7 a 11 anys. Els dos grups seguiran el mateix centre d’interès, però cada grup tindrà una programació diferent i uns tallers i/o activitats adaptades a les edats de cada grup.

El centre d’interès que treballarem i gaudirem tots plegats és:   “LA MÀQUINA DEL TEMPS”. Oferirem als nens i nenes un espai on poder-se divertir realitzant viatges imaginaris a les diferents èpoques de la història. Un espai que faciliti la imaginació, la creativitat, la cooperació i el treball en equip. Cada setmana seguirem un eix setmanal que girarà entorn d’una època: prehistòria, edat mitjana, edat moderna, etc.

Descarregueu-vos el díptic tot clicant sobre la imatge.

DIPTIC CASAL I CASALET 2019 V3_1


CASAL de JOVES – Estiu 2019:

*CANCEL·LAT PER NO HAVER ASSOLIT EL MÍNIM DE PLACES

CASAL de JOVES (de 12 a 16 anys)

  • Formulari d’inscripció
  • Full autorització: AQUÍ
  • Díptic informatiupdf

Aquest estiu, com a novetat, iniciem el CASAL DE JOVES! Un casal pensat i planificat exclusivament per tots aquells joves de 12 a 16 anys.

El casal de joves es realitzarà durant dues setmanes, del 8 al 19 de juliol. Tot i així, el número de setmanes pot variar segons la demanda.

L’horari serà de 9 a 13 hores, excepte excursions de durada determinada que requereixin un horari més concret, com excursions o estades.

Totes les famílies interessades en apuntar al seu fill/a al casal de joves hauran de fer les inscripcions corresponents a partir del 16 de Maig fins el 20 de Juny (Places limitades).

Descarregueu-vos el díptic tot clicant sobre la imatge

Activitats casal joves Llambilles 2019